Kitsch Museum Blog

Disclamer jocuri carti

Decadent
Fun
In all of us
LIFE
Rate us on Trip Advisor and check us on Social Media

Disclamer jocuri carti

Posted on

Disclamer pentru concursurile de carti la Romanian Kitsch Museum:

  • Programul jocurilor va fi stabilit de organizatori si se va adapta la cererea publicului (whist, rentz, rummy, etc.)
  • Din cauza capacitatii limitate, nu putem gazdui mai mult de 18 jucatori. Astfel, primii 18 care vor aplica pe facebook vor fi cei carora le vom rezerva locurile.
  • Concursurile de carti desfasurate in interiorul Muzeului Kitschului nu au scop comercial. Sunt actiuni menite sa ofere vizitatorilor muzeului experienta senzoriala a serilor de carti din anii 80 si 90. Nu se percepe niciun tarif suplimentar pentru participarea la concursuri.
  • Premiul pentru locul 1 va fi o lucrare de arta, din patrimoniul muzeului, oferita de catre organizatori – vezi imaginea atasata

Cateva reguli specifice ale jocului de whist

 

Se incepe si se termina cu jocuri de 8. La mijloc sunt jocurile de 1. Un joc este o impartire a cartilor.

Se primesc 5 puncte pentru „un joc corect” (licitatie corecta) si cate un punct in plus pentru fiecare levata licitata.

Se scade 1 punct pentru „joc gresit” (licitatie incorecta) si se mai scade cate 1 punct pentru fiecare levata suplimentara

Nu se joaca „la zero”

Jocurile de 1 se joaca cu cartile pe frunte.

 

Ultimul „e obligat”! Totalul levatelor licitate de toti jucatorii nu poate fi egal cu numarul de carti impartite fiecarui jucator.

Se da „la culoare”. Daca n-ai culoare trebuie obligatoriu sa pui atu. Erorile la aceasta regula, intentionate sau nu, se penalizeaza cu 10 puncte iar mana, daca a fost influentata, se repeta.

Se premiaza „in plus” cu 10 puncte la n+1 jocuri corecte consecutive, unde n este numarul de jucatori, indiferent de valoarea licitata in aceste jocuri.

Se premiaza „in minus”, adica se penalizeaza cu 10 puncte la n jocuri incorecte consecutive, unde n este numarul de jucatori.

Nu se liciteaza s nu se decarteaza inaintea celui de la dreapta ta. In astfel de situatii, cel in cauza primeste un avertisment. La a doua eroare, este penalizat cu 10 puncte. La cererea oricarui jucator, jocul se repeta.

 

Una peste alta campionatul de whist de la muzeul kitschukui se vrea un concurs relaxat cu jucatori toleranti, nu atat de impatimiti pentru victorie. Asadar, hai sa ne distram, nu sa ne enervam!

Postat in Disclamers/administrative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + twenty =