Kitsch Museum Blog

Filmul de joi, #capevremuri

Decadent
Fun
In all of us
LIFE
Rate us on Trip Advisor and check us on Social Media

Filmul de joi, #capevremuri

Posted on

Disclamer pentru difuzarea de filme la Romanian Kitsch Museum:

     1. Programul filmelor va fi stabilit de organizatori si se va adapta la cererea publicului
     2. Din cauza capacitatii limitate, nu putem gazdui mai mult de 30 de spectatori simultan. Astfel, primii 30 care vor aplica pe facebook vor fi cei carora le vom rezerva locurile. La cererea publicului, anumite filme se vor redifuza.
     3. Filmele sunt difuzate de pe suport VHS (caseta video) si sunt dublate in limba romana. In scopul conservarii unei experiente autentice ne asumam riscul ca transmisia sa contina mici imperfectiuni.
     4. Nu se percepe extracost pentru vizionarea de filme. Tariful de acces in muzeu, de luni pana sambata, este 30 de lei. Duminica, pretul este 20 de lei
     5. Cei care intentioneaza sa viziteze muzeul sunt rugati sa vina cu cel putin 30 de minute inainte de ora anuntata pentru începerea filmului.
     6. Difuzarea de filme in interiorul Muzeului Kitschului nu are scop comercial. Este o actiune menita sa ofere vizitatorilor muzeului experienta senzoriala a serilor cu filme „la video” din anii 80 si 90. Nu se percepe niciun tarif suplimentar pentru vizionarea filmelor. Casetele continand filmele au fost obtinute din donatii anonime.

Locatia noastra:

 

Postat in Disclamers/administrative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − nine =