Kitsch Museum Blog

SOC! Spargere la Muzeul Kitschului! [VIDEO]

Decadent
Fun
In all of us
LIFE
Rate us on Trip Advisor and check us on Social Media

SOC! Spargere la Muzeul Kitschului! [VIDEO]

Posted on

Robbery at the Romanian Kitsch Museum!

UPDATE:

In urma campaniei noastre, leul auriu ne-a fost returnat.

 

Desi obiectul prezinta cateva mici deteriorari, am declarat Politiei ca nu intentionam sa depunem plangere.

Film youtube

 

Desi obiectul prezinta cateva mici deteriorari, am declarat Politiei ca nu intentionam sa depunem plangere.

 

 

Il asteptam pe recuperatorul cu gluga sa vina si sa-si revendice premiul, constând intr-o carpeta cu Rapirea din Serai:

 

 

STIREA ORIGINALA (DE IERI)

Azi dimineata, un grup de 3 cunoscuti vanatori de  monumente, au jefuit Romanian Kitsch Museum!!!!

Odata cu succesul muzeului a crescut si cota exponatelor noastre. Pe bursele internationale, curatorii muzeului asteapta acceptarea noastra in lista obiectivelor UNESCO pentru o relistare. Naivi fiind, sau coplesiti de evenimente, am neglijat securitatea a doi lei aurii, pe care i-am plasat pe trepte. Unul dintre ei a fost sustras aseara asa cum veti vedea in film.


  

 

Lasand caterinca la o parte, chiar am fost atacati. Vedeti fimuletul si haideti, va rog, sa-i gasim si sa ne recuperam exponatul. Dati-ne share, ajutati-ne sa-i identificam! Vom raporta si la Politie maine, insa stiti cum e … speram sa ii gasim mai usor pe facebook. S-a intamplat duminica dimineata, la ora 7:22. Poate i-ati zarit prin centrul vechi.

Please help!

 

Vezi filmul pe youtube

 

 

Initial am crezut ca cineva a fost deranjat de CONCURSUL NOSTRU si a trimis niste vandali sa ne inchida gura. Insa nu credem ca avea totusi cine.

Oferim recompense atractive: un bibelou pentru fiecare indiciu relevant iar pentru indicii care vor duce la recuperarea leului vom acorda o carpeta cu Rapirea din Serai!

Obiectul cautat

Statueta furata reprezinta unn leu auriu, are cca 80 cm inaltime si cantareste cca 30 de kg. A fost realizata de vestitul artist de la Saftica, pe care cei nascuti in secolul 20 vi-l amintiti din reclama cu „a murit americanu’!” Face parte dintr-o pereche de doi lei aurii care ne impodobesc intrarea si ii fac pe vizitatorii nostri sa zambeasca inca dinainte de a ne calca pragul. Mesterul Dan i-a montat din greseala invers, adica acum amandoi au privirea in exterior in loc sa se uite protector catre interior. Si tot din greseala s-a zgarcit probabil la adeziv pentru ca le-a fost parca prea usor hotilor sa se aleaga cu un obiect de arta. Leul nostru ar trebui dat imediat in consemn la frontiera.

Asta de sus e celalalt leu. Obiectul cautat este o copie in oglinda!

 

Postat in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =